Yvonne Coldeweijer hekelt BN’ers die kant Marco Borsato kiezen: “Ali B past niet in straatje’

Yvonne Coldeweijer kiest kant Ali B
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

‘Te ziek voor woorden’ vindt Yvonne Coldeweijer het. De juice-koningin kaart vandaag de grote The Voice-rel aan op haar social media. Indirect neemt ze het op voor Ali B, aangezien veel BN’ers ’team Borsato’ zijn…

,,BN’er vriendjes kunnen zich eventueel misbruik ook niet helemaal voorstellen”, begint Yvonne op haar Instagram, bij een screenshot van twee Mediacourant artikelen over Wolter Kroes en Connie Witteman die opkomen voor Marco Borsato. ,,Bij Ali B wel, want die past niet in het plaatje ‘perfecte huisvader'”, aldus Coldeweijer, die erop duidt dat de toenmalige ‘knuffel Marokkaan’ voornamelijk zijn uiterlijk en ‘roots’ tegen heeft in deze situatie.

‘Het is wat het is’

De roddeldame vindt dat ze in herhaling moet vallen: ,,Alsof niemand beseft dat misbruikers juist dit imago gebruiken om dichterbij te komen. Als je duikt in dit onderwerp, kom je erachter dat het juist vaak gaat om een vertrouwenspersoon van de familie. Een oom, buurman, goede vriend. Het is te ziek voor woorden, daarom kun je het je amper voorstellen. Maar dat is wel wat het is en ik moet het blijkbaar blijven herhalen”.

Coldeweijer is er klaar mee en vindt dat het OM lang genoeg heeft gewacht met de uitspraak of ze Borsato gaan vervolgen of niet. ,,Dat neemt niet weg dat ik twee jaar wachten niet alleen voor Marco, maar vooral voor het vermeend slachtoffer erg lang vind! Besef hoe deze jongedame en haar gezin ook al die tijd in spanning moeten leven. Het lijkt me noodzakelijk dat het OM gaat doorkomen met een beslissing of ze Marco gaan vervolgen of niet”.

Tags

ALI BMARCO BORSATOTHE VOICE OF HOLLANDYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck