Yvonne Coldeweijer houdt niet van kritiek: alle reacties weggehaald

Yvonne houdt niet van kritiek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer beloofde op haar Juice Member Club een 5-daagse reis naar Ibiza weg te geven. De winnaar zou afgelopen mei al gekozen worden, maar er is nog steeds geen winnaar. En kritiek, dáár houdt Coldeweijer kennelijk niet van, want alle reacties onder de post zijn verwijderd.

Voor wie de scoops van Yvonne wil lezen, moet een abonnement nemen op haar Juice Member Club voor 8,95 euro per maand. Eind april postte Coldeweijer een bericht waarin ze beloofde een vakantie weg te geven. ,,Omdat ik graag iets extra’s wil doen als bedankje voor je support, wil ik graag af en toe een groot cadeau weggeven”, schreef ze op het kanaal. ,,In mei geef ik bijvoorbeeld een reis van vijf dagen naar Ibiza weg. Stay tuned! Nu al zin in.”

Reacties verwijderd

Maar tot grote teleurstelling van haar abonnees, werd er in mei helemaal geen winnaar bekendgemaakt. Onder de post regende het commentaar, in de hoop dat Coldeweijer alsnog een winnaar zou uitkiezen. Nu, anderhalve maand later, heeft Yvonne nog stééds geen Ibiza-reis verloot. En kennelijk houdt de juicekoningin niet van kritiek, want inmiddels zijn alle reacties onder het bericht verwijderd.

Stil

Ook valt het op dat het stiller dan ooit is op haar besloten kanaal. In haar podcast Coldeweijer Inc vertelt Yvonne waarom. ,,Wat ik gaaf vond is exposen. Welke mensen doen alsof ze een familieman zijn, maar gewoon echt vieze honden zijn”, legt ze uit aan Mark Koster. ,,Uiteindelijk heb ik dat gedaan en dat is gelukt. Ik zie dat als iets wat ik heb uitgespeeld, bij wijze van spreken.”

‘Juice uitgespeeld’

Een bijzondere uitspraak, vindt Koster. ,,Als we een kop moeten maken voor dit gesprek, dan zou er boven staan: ‘Ik heb de juice uitgespeeld.’ Dat zeg jij hier nu”, reageert hij. ,,Ja”, antwoordt Yvonne. ,,Ik ben bij de eindbaas gekomen en ik heb dat level uitgespeeld. Ik heb hem verslagen. Zo zie ik het een beetje.”

Tags

YVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck