Yvonne Coldeweijer met nieuwe lover op vakantie?

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

In plaats van ‘juice’, deelt Yvonne Coldeweijer vandaag iets uit haar eigen leven. Op haar juicekanaal deelt ze een foto van twee koffers die in haar appartement staan. Gaat ze met haar nieuwe lover op reis?

Yvonne Coldeweijer gooit het liefdesleven van de ene BN’er na de andere op straat. Maar over haar eígen liefdesleven blijft ze stil. Tot nu, want ze heeft een foto gedeeld van twee koffers. Bij de ene koffer heeft ze ‘me’ geschreven en bij de andere koffer ‘him’. Kennelijk neemt de roddelkoningin even pauze van de ‘juice’ en gaat samen met haar lover op vakantie!

‘Bad boy’

Yvonne heeft in het verleden niet veel geluk gehad in de liefde. Zo heeft ze een relatie gehad met Ben Saunders, die ze leerde kennen nadat hij The Voice had gewonnen. ,,Er hing iets magisch om hem heen. Ik ken wel meer BN’ers, maar hij had echt charisma”, vertelde Yvonne eerder in Beau Monde. De relatie tussen de twee ging niet bepaald over rozen, want toen Ben in een dip raakte vluchtte hij in uitgaan en drank. ,,Toen kwam die bad boy wel naar boven. Dat voelde niet goed, ik dacht: ben je nou zo aan het veranderen of is dit wie jij echt bent? Na anderhalf jaar was het klaar.”

Bedrogen

Maar Ben is niet de enige ‘foute man’ waar Yvonne een relatie mee heeft gehad. De Australische rugbyspeler Nathan Daly bedroog haar met zeker zeven andere vrouwen. Nathan woonde in die tijd het grootste gedeelte van de week bij Coldeweijer, maar bleek ook een relatie met een andere dame in Amsterdam te hebben. ,,Twee weken nadat ik achter zijn bedrog was gekomen, nam een meisje uit Australië contact met mij op. Hij bleek ook een relatie met haar te hebben. En er bleek nóg een Australisch meisje te zijn. Dus hij was ook dáár, in zijn eigen land, bezig”, zei Coldeweijer destijds in Grazia.

Spionnenleger

Toch heeft Yvonne opnieuw haar hart geopend voor een man. Wie haar nieuwe lover is wordt niet duidelijk, maar hopelijk gaat het dit keer níet om een foute man. Ze zal in ieder geval niet snel weer bedrogen worden, want inmiddels heeft Coldeweijer een heel leger van spionnen verzameld die haar lover in de gaten kunnen houden.

Tags

NIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck