Yvonne Coldeweijer over drugstest Dave Roelvink: ‘Nu al nep’

Yvonne heeft geen vertrouwen in drugstest Dave Roelvink
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink is woest op Yvonne Coldeweijer na de juice die ze over hem heeft gedeeld. In een negen minuten lange video vertelt Dave waarom er volgens hem niks van klopt én hij gaat een bloedtest doen. Maar Coldeweijer blijft achter haar juice staan. ,,Die bloedtest is nep!”

Yvonne Coldeweijer beweert op haar juicekanaal dat Dave weer aan de drank en drugs zit en dat hij het leven zuur maakt van zijn ex Jazzlyn. Dave is behoorlijk geschrokken van de juice en in een lange video op zijn Instagram reageert hij op wat hij ‘een haatvideo vol leugens’ noemt.

Geen koophuis

Coldeweijer beweerde onder meer dat Dave dreigt met een rechtszaak over het huis van Jazzlyn. ,,Het huis dat je altijd hebt gezien op zijn Instagram, dat is háár huis. Zij heeft dat gekocht”, zei Coldeweijer. Maar dat klopt niet, stelt Dave in zijn video. ,,Dat is gewoon een huurhuis wat wij huurden”, legt hij uit. ,,Ik kan je vertellen, toen wij uit elkaar gingen, het enigste wat ik heb meegenomen is mijn kleding. De rest heb ik allemaal daar gelaten. Zij is met geen enkele rekening blijven zitten of wat voor problemen dan ook. Wij gaan goed met elkaar om en daar ben ik heel erg blij om.”

Bloedtest

Ook stelt hij dat hij wel degelijk clean is en dat hij via zijn Instagram andere mensen wil helpen met hun verslaving. ,,Ik wil mensen daar echt bij helpen en ik ben niet een of andere clown die achter de schermen gewoon aan het drinken en aan het snuiven is en voor de rest op beeld doet alsof je mensen wil helpen. Dat is niet wie ik ben. Ik lijk wel gek, maar daardoor heb ik ook besloten om voor één keer een bloedtest te gaan doen”, zegt Dave, die de uitslagen van de bloedtest gaat delen op Instagram.

‘Nu al nep’

Ondanks de uitleg van Dave, blijft Yvonne Coldeweijer achter haar juice staan. ,,Dave, onderschat mijn spionnen niet”, reageert ze op haar juicekanal. ,,Ze weten zelfs wie jouw vader huilend opbelt als je weer een terugval hebt gehad. Het kan net zo goed je beste vriend, je advocaat of je huisarts zijn.”

Coldeweijer vertelt dat ze dit werk niet doet ‘om mensen kapot te maken’. ,,Ik doe dit werk om de waarheid te brengen en mensen te waarschuwen voor fake verhaaltjes van influencers. Want jouw zogenaamde ‘clean zijn’ is jouw verdienmodel. En daarom is jouw video natuurlijk meer een commercial dan een reactie”, sneert ze. En hoe zit het met de bloedtest die Dave vandaag gaat delen? Ook nep, beweert de juicekoningin. ,,Iedereen weet dat wat je op Instagram ziet nep is, net zoals de uitslag van de drugstest van Dave morgen.”

Tags

DAVE ROELVINKYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck