Yvonne Coldeweijer sneert naar Olcay en Monica: ‘Wat lelijk’

Yvonne haalt uit naar Monica en Olcay
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Yvonne Coldeweijer haalt op haar juicekanaal uit naar Olcay Gulsen en Monica Geuze. ,,Mijn items zijn niet zo lelijk als die van jullie.”

Veel mensen zullen het wel herkennen: je koopt een kledingstuk, maar uiteindelijk blijkt het een peperdure miskoop. Yvonne Coldeweijer weet daar alles van en wijdde er een hele video aan op haar juicekanaal.

Olcay en Monica

De video werd zo vaak bekeken dat Coldeweijer heeft besloten een deel twee te maken. Maar voordat ze begint, wil ze iets kwijt aan Olcay Gulsen en Monica Geuze. ,,Deel twee van mijn designer-miskopen. En even een hele speciale ‘hoi’ naar Olcay en Monica, die mijn video hebben nagedaan”, grinnikt Yvonne in haar video. ,,Nee, serieus. Ik vind het wel heel leuk. Het was ook een super goed idee.”

‘Lelijk’

Het eerste deel van haar filmpje werd ruim een miljoen keer bekeken. ,,Dat is toch een smasher van een succes?”, zegt Yvonne, die zich vervolgens weer tot Olcay en Monica richt. ,,Ik vond jullie video’s ook heel leuk om te zien. Hier vandaag ook mijn deel twee. Alleen mijn items zijn niet zo lelijk als die van jullie, zeg ik heel eerlijk. Ik bedoel, die tassen die ik voorbij zag komen… Dan vallen die van mij wel mee, of niet? Smaken verschillen.”

Miskopen

Dan laat Yvonne haar volgende miskoop zien. ,,Ik wil beginnen met deze tas”, zegt ze terwijl ze een roze tas van Jacquemus omhoog houdt. ,,Ik weet het, fabulous. Maar ik draag dit dus niet. Als het mooi weer is en ik heb een super leuke witte outfit aan, dan pak ik toch niet dít?”

Tags

MONICA GEUZEOLCAY GULSENYVONNE COLDEWEIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck