Yvonne gelooft Dave Roelvink nog steeds niet: ‘Hij zat in retreat’

Dave zat in een retreat volgens Yvonne
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dave Roelvink doet er álles aan om de heftige roddels van Yvonne Coldeweijer te ontkrachten en heeft daarom een urinetest gedaan en die vervolgens gedeeld met zijn volgers op Instagram. Toch gelooft de juicekoningin hem nog steeds niet. ,,Hij zat vorige week in een retreat!”

In een uitgebreide video fileerde Dave Roelvink maandag de roddels die Yvonne Coldeweijer over hem verspreid had. De juicekoningin beweerde onder meer dat Dave het leven van zijn ex Jazzlyn zuur maakt en dat hij weer aan de alcohol en drugs zit. In een negen minuten lange video vertelde Dave dat hij en Jazzlyn goed met elkaar omgaan en om te bewijzen dat hij nuchter is beloofde hij zijn volgers een bloedtest te ondergaan.

Urinetest

In een video die hij gisteren op Instagram plaatste, gaf Dave aan dat hij naast een bloedtest ook een urinetest gaat doen. Dit omdat drugs in urine langer terug te vinden zijn. ,,Blijkbaar is een bloedtest niet goed genoeg, dus dan ga ik ook maar in een potje plassen”, zei Dave. ,,Ik zal zorgen dat het een video is waar niet in geknipt is, waarin je duidelijk ziet dat er geen chantage is.”

‘Hij zat in retreat’

En hoewel Dave zich aan zijn woord hield en ook de urinetest op Instagram deelde, gelooft Yvonne Coldeweijer hem nog stééds niet. ,,Dave zat vorige week nog in een retreat in Duitsland (gehoord dat hij dit moest van zijn omgeving), dus niet heel gek dat hij nu net toevallig clean lijkt”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Haartest

Volgens Coldeweijer had Dave een haartest moeten doen. ,,Als je echt wil aantonen dat je clean bent doe je een haartest. Daarmee is drugs twee maanden terug te vinden. Of volgende keer even na het uitgaan testen”, legt de juicekoningin uit. ,,Ik geloof het dus nog steeds niet, sorry! Maar de tijd zal het leren. Dat is altijd met mijn juice.”

DenD wil uw mening weten

Wie geloof jij?

Tags

DAVE ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck