Zandvoort in totale euforie door pole van Max

Max op Pole|Max eerbetoon aan Jos Verstappen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zandvoort aan Zee ging zaterdagmiddag door het dak toen Max Verstappen uiteindelijk de pole position bemachtigde. Meer dan 100.000 Max-fans werden getrakteerd op datgene waarvoor ze waren gekomen: een uitmuntende Verstappen in de GP van Nederland.

Spannend was het zeker, want na de tegenvallende vrije training van vrijdag voor Max Verstappen, was het deze zaterdag ook mog een dubbeltje op zijn kant. Charles Leclerc, de plaaggeest van het Ferrari-team, zette de tweede tijd neer, terwijl Carlos Sainz (ook Ferrari) als derde van start gaat.

Ook deze dag werd weer een onvergetelijke. Na de overwinning van Verstappen vorig jaar tijdens de Grand Prix van Zandvoort kan hij zondag zijn prestatie mogelijk evenaren. Dat zou een sensatie zijn natuurlijk.

Het was trouwens toch een feestweek voor de coureur, die koninklijk werd onderscheiden met het officierschap van Oranje. Hij bracht vandaag een ode aan zijn vader Jos Verstappen, die hem door dik en dun heeft gesteund in zijn streven om wereldkampioen F1 te worden. Max droeg een speciale helm ter ere van zijn vader.

Tags

F1MAX VERSTAPPENZANDVOORT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck