Zanger Josh Homme schopt fotografe bij show

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LOS ANGELES – De concertfotografe Lauren Chelsea heeft een vervelende avond gehad, toen ze aan het werk was bij een optreden van de band Queens Of The Stone Age in Los Angeles. Zanger Josh Homme trapte haar camera hard in haar gezicht. De fotografe meldt op Instagram dat ze een pijnlijke nek heeft, een gehavende wenkbrauw en last heeft van misselijkheid. Lauren heeft een nacht in het ziekenhuis moeten doorbrengen, aldus het blad Variety.

In een filmpje dat de vrouw op haar Instagram postte, is te zien dat Josh vanuit het niets een schop geeft richting een persoon die vooraan staat bij het concert van de band. Dat bleek dus Lauren te zijn, die zich in haar post hardop afvroeg: “Wie doet zoiets?! Ik breng de rest van mijn avond op de eerste hulp door. Je wordt bedankt, Josh Homme!”

Via Twitter heeft Josh gereageerd op het voorval: “Tijdens ons optreden heb ik een aantal lampen en wat stukken van onze uitrusting omver geschopt. Vandaag hoorde ik dat ik ook de camera van fotografe Chelsea Lauren daarbij heb meegenomen. Dat was helemaal niet de bedoeling, ik zat gewoon in mijn flow en bied hiervoor dan ook mijn excuses aan. Ik zou niemand opzettelijk kwaad doen, terwijl die persoon aan het werk is tijdens onze show. Ik hoop dan ook dat ze mijn excuses aanvaardt.”

Volgens Chelsea heeft niemand van de band persoonlijk contact met haar opgenomen. “Het was een enge bedoening daar. Op verschillende foto’s, die ik heb gemaakt, zie je dat Josh in zijn eigen gezicht heeft gesneden met een mes. Hierop keek hij me lachend aan. Daarna gaf hij mijn camera een harde trap, die vol in mijn gezicht kwam. Alcohol en drugs zijn geen excuses voor dergelijk gedrag, ik deed gewoon mijn werk en ineens gebeurde dit. Ik was tijdens de show nog bang dat iemand van de band zou uitglijden, omdat er ijsblokjes op het podium werden gegooid, kun je nagaan. Ik houd niemand anders dan Josh Hamme verantwoordelijk voor wat er met mij is gebeurd.”

 

BuzzE

 

 

Tags

FOTOGRAFEOPTREDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck