Zangeres Cheryl is op zoek naar een spermadonor

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Hans Jacobs

De Amerikaanse zangeres Cheryl Cole, bekend van de muziekgroep Girls Aloud, heeft haar plannen voor een volgend kindje vrijgegeven. Zo vindt de zangeres dat je niet perse in een relatie hoeft te zitten om een kind te krijgen.

Cheryl zou dolgraag nog een keer willen bevallen van een kindje. Dit zou dan haar tweede kindje zijn die ze krijgt. Ze heeft namelijk met One Direction-zanger Liam Payne een zoontje gekregen, die is nu twee jaar oud.

Gebruikelijke manier

Tegen The Sun vertelde de zangeres dat ze nu voor een spermadonor aan het kijken is. „Je hoeft echt niet per se een relatie te hebben om een kindje te krijgen. Ik heb een vriend die twee kinderen heeft door middel van een donor. Niet alles hoeft op de gebruikelijke manier te gaan.”

Ziekte

In 2010 kreeg de zangeres te maken met een vreselijke ziekte. Ze had namelijk die tijd Malaria. Doordat ze deze ziekte had moest ze destijds enorm veel shows afzeggen. Maar ze had er niet een al te lange tijd last van. Ze werd namelijk het zelfde jaar in juli ontslagen uit de privé-kliniek waar ze werd behandeld.

Tags

CHERYL COLEGIRLS ALOUDKINDLIAM PAYNETWEEDE KINDJEZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck