Zangeres Maan snel klaar met vriendjes

Door: Molly Baas
14-06-2018

Tony Junior heeft gezegd dat hij vriendin Maan als de moeder van zijn kinderen kan zien, maar zo ziet Maan haar toekomst niet voor zich.

De jonge zangeres zal hard werken om aan de top van de muziekindustrie te komen. Dat beloofde ze in 2016 nadat ze The Voice Of Holland won. Met een vwo-diploma op zak wilde ze eigenlijk medicijnen studeren, maar het leven van een artiest was té verleidelijk voor haar.

View this post on Instagram

🌹

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

Geen vriendjes

Maar de drang om de top te willen bereiken is ze niet verloren. Tot voor kort wilde Maan niks te maken hebben met vriendjes: ze vertelde Story dat ze zelfs nog nooit een vriendje heeft gehad omdat ze te druk was met muziek en haar diploma behalen. Ze had geen behoefte om te daten.
Toen kwam dj Tony Junior in haar leven, die haar hart meteen veroverde. De twee ontmoette elkaar via Instagram en sindsdien kan Tony zijn geluk niet meer op. Hij vertelde in een interview met programma #FIRST dat ze stapelverliefd zijn en hij serieus kinderen zou willen met de mooie brunette.

Maar of Maan dit wilt is nog maar de vraag. Zij vertelde onlangs aan het blad Flair dat ze nog geen zin heeft in kinderen. ,,Ik wil heel graag mama worden. Niet nu, hoor, maar over een jaar of tien.” En of Tony dan nog steeds aan haar zijde staat, is nog maar de vraag. Over de liefde zei ze in hetzelfde interview: ,,Ik verlies vrij snel mijn interesse.”

Meer DenD