Zara en Mike fietsen voor het goede doel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

LONDEN – Zara Tindall en haar man Mike zijn woensdag op de racefiets gestapt om aandacht te vragen voor het werk van de Blue Marine Foundation, die daarvoor voor de derde keer een fietstocht organiseert van Londen naar Monaco. De kleindochter van koningin Elizabeth en de oud-rugbyinternational reden het eerste deel mee, van het Herne Hill Velodrome naar Dover.

Aan de tocht nemen honderd fietsers deel die de afstand van ruim 1500 kilometer in een week hopen af te leggen. De stichting Blue Marine vecht voor behoud van de oceanen, een onderwerp dat ook hoog op de agenda staat van prins Albert van Monaco.

“Onze oceanen worden voortdurend bedreigd en daarom sluiten we ons aan bij deze honderd dappere fietsers om het bewustzijn te vergroten over vitale mariene instandhoudingsprojecten zoals die van Blue’s, zodat ze de financiering en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben”, vertelde Zara aan de Britse media.

“We geloven allebei dat het erg belangrijk is om de oceanen ten behoeve van onze kinderen te beschermen”, voegde Mike eraan toe. “Het fietsen vandaag is een uitdaging, maar ik denk dat onze strijdgeest ons er door heen zal slepen.”

 

BUZZR

 

 

Tags

FIETSENGOEDE DOEL

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck