Zayn praat niet meer met One Direction-leden

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jan-Kees Emmer

LOS ANGELES – Er is geen contact meer tussen Zayn Malik en de overige leden van One Direction. Dat vertelt de zanger in een interview met Billboard.

“Onze relatie is absoluut veranderd sinds we allemaal samen in de band zaten, maar dat is nu eenmaal hoe het leven gaat”, zegt de 24-jarige. “Iedereen wordt volwassen, twee van de jongens hebben nu kinderen. Maar nee, ik spreek ze eigenlijk geen van allen meer.”

In zijn autobiografie Zayn uit 2016 onthulde de zanger, die de band in 2015 verliet, dat zijn tijd met One Direction erg zwaar was. De Brit leed aan angstaanvallen en deed een eetstoornis op in zijn jaren met de boyband. “Ik at dagenlang helemaal niks, soms twee of drie achter elkaar. Eten was het enige waar ik mijn eigen beslissingen over kon nemen, dus dat deed ik.”

Inmiddels gaat het een stuk beter met Zayn, die “praktisch samenwoont” met het Amerikaans-Nederlandse model Gigi Hadid. “Het helpt dat ze heel georganiseerd is. Godzijdank, want ik ben dat totaal niet”, aldus de zanger. “Ze is vaak bij me in de studio. Ze houdt van koken; als ik er tot laat zit, komt ze me nog wat eten brengen. Ze is heel cool.”

 

BuzzE

 

 

Tags

ONE DIRECTIONZAYN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck