Ze wordt de nieuwe Pamela Anderson: ‘Volgers gaan los op post Jutta en Jake’

Jutta de nieuwe Pamela?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Isabel Kouwenoord

Fans gaan los onder een post van Jake Paul en Jutta Leerdam. Het stel, dat hun relatie in april bekend maakte, is op de foto gekleed in matchende outfits. ,,Ze wordt de nieuwe Pamela Anderson”, schrijft een fan.

Jake en Jutta zijn al een paar maanden compleet in de wolken met elkaar. Ze posten genoeg foto’s samen en veel fans reageren daar enthousiast op. Jutta wordt zelfs vergeleken met Pamela Anderson. ,,Ze verandert in een nieuwe, moderne versie van Pamela Anderson en ze weet het niet eens…”, schrijft een fan. Een andere fan is minder enthousiast over Jake Paul. ,,Jutta is veel te knap voor die man met tattoo’s.”

Trots

Jutta Leerdam vloog twee weken geleden naar Amerika om de bokswedstrijd van haar vriend Jake Paul in Dallas te zien. Vooral de entree van Jake was spectaculair: hij kwam de arena in op een tank. Na tien rondes werd Jake uitgekozen als winnaar. Jutta was enorm trots op haar vriend.  ,,Zo trots op jou”, schreef Jutta bij een filmpje op Instagram waarin te zien was dat ze rond de boksring huppelde.

‘Verschrikkelijk’

Niet iedereen begrijpt de relatie van Jutta en Jake. Zo vindt Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, de relatie ‘verschrikkelijk’, vertelde ze vorige week in De Oranjezomer. ,,Ik vind het echt verschrikkelijk”, zei ze. ,,We hebben het nu allemaal over Jutta als de vriendin van Jake Paul. Dat vind ik een beetje zonde, want het is een fantastische topsporter. En dit is ook meer entertainment dan boksen, vind ik.” Volgens Noa valt zijn succesvolle bokscarrière ook wel mee. ,,Als je echt kijkt naar de sport, het boksen… Hij heeft acht partijen gedaan en één keer tegen een echte bokser, Tommy Fury, gevochten en die heeft hij verloren. Ik weet het niet”, aldus Noa.

Tags

JUTTA LEERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck