Zendermanager 3FM: jammer dat Sander en Frank andere weg kiezen

Door: DitjesDatjes
02-08-2022

Zendermanager Menno de Boer van NPO 3FM vindt het “jammer” dat Frank van der Lende en Sander Hoogendoorn hun werk voor de zender inruilen voor nieuwe programma’s bij Radio Veronica. Dat laat De Boer in een eerste reactie op het vertrek van de dj’s weten aan het ANP.

“De nieuwe programmering is in zorgvuldig overleg met omroepen en presentatoren tot stand gekomen. Ondanks hun eerdere toezeggingen kiezen Sander en Frank nu toch een andere weg. Dat is jammer, maar de blik bij NPO 3FM blijft vooruit gericht”, zegt De Boer, die per 1 mei gestart is als zendermanager.

De overstap van Van der Lende en Hoogendoorn is opvallend omdat onlangs nog bekend werd dat de twee ieder een nieuw, eigen programma zouden krijgen in de nieuwe programmering van NPO 3FM. Hoogendoorn zou vanaf 12 september dagelijks in de middag te horen zijn en Van der Lende zou vanaf dezelfde datum de vroege avond van het publieke radiostation voor zijn rekening gaan nemen.

Hoe en met wie de tijdslots die de vertrekkende dj’s achterlaten nu zullen worden ingevuld, maakt NPO 3FM op een later moment bekend. “We gaan vol vertrouwen door op de ingeslagen weg en zullen binnenkort meer bekendmaken over de programmering.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD