Zenuwslopende uren voor hulpje seksmonster

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

De jury beraadslaagt en de klok tikt genadeloos door. Op 25 december, EERSTE KERSTDAG, wordt Ghislaine Maxwell, de ex-partner van SEKSMONSTER Jeffrey Epstein, zestig jaar. Maxwell moet vrezen voor een EENZAME KERST achter tralies.

,,Een gesofisticeerde zedendelinquent”, zo noemt openbaar aanklager Alison Moe de Britse socialite Ghislaine Maxwell. ,,Ze heeft haar slachtoffers gemanipuleerd en hen op seksueel misbruik voorbereid.” Volgens de aanklager had Maxwell het voorzien op kwetsbare kinderen. Ghislaine Maxwell, dochter van wijlen mediamagnaat Robert Maxwell, zou de spilfiguur zijn geweest in het pedofilienetwerk van Jeffrey Epstein, de multimiljonair die twee jaar geleden in zijn cel zelfmoord pleegde nog voordat hij berecht kon worden. Tegen Maxwell zijn acht aanklachten ingediend, waaronder vrouwenhandel.

Schoolkostuums

Ghislaine Maxwell ronselde volgens het OM jonge meiden voor de perverse Epstein. Zelf ontkent ze alle beschuldigingen, maar het OM lijkt een sterke zaak te hebben. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de vier slachtoffers zelf, maar de politie vond bij huiszoekingen ook ’een enorme schat aan naaktfoto’s’, schoolkostuums voor meisjes en seksattributen. Volgens Maxwells advocaat wist zij niet van het misbruik: ,,Het Om heeft zeker bewezen dat Epstein zijn geld en macht misbruikte. Maar dat heeft niets te maken met Maxwell.” Maar de openbaar aanklager gelooft daar niets van: ,,Als je elf jaar met iemand samen bent, dan weet je wat de ander leuk vindt. Epstein vond minderjarige meisjes leuk. Hij vond het leuk om ze aan te raken. Maxwell wist dat.”

Komende Kerst

Zelf deed Maxwell er tijdens de zitting het zwijgen toe. Als de jury haar schuld bewezen acht, viert ze zeer waarschijnlijk niet alleen haar zestigste verjaardag, komende kerstdag achter tralies. Ze zou tot maximaal tachtig jaar gevangenisstraf veroordeeld kunnen worden.

Tags

GHISLAINE MAXWELLJEFFREY EPSTEINKERSTNAAKTFOTO'S

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck