Zieke Elton John breekt concert in Nieuw-Zeeland af

Door: DitjesDatjes
16-02-2020

Elton John heeft zondag zijn concert in Auckland niet af kunnen maken. De 72-jarige zanger kampt met een lichte longontsteking en verliet emotioneel het podium, schrijven Nieuw-Zeelandse media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De Brit vertelde aan het begin van de show in het Mount Smart Stadium al dat hij ziek was, maar dat hij zijn best ging doen. “Ik weet niet hoe veel langer ik kan zingen”, zei hij tegen zijn fans, nadat hij kort op het podium was gecheckt door een arts. “Ik heb niets meer in me. Ik ga het proberen, maar ik kan niets beloven.”

Een paar noten later bleek het toch niet te gaan, tot groot verdriet van Elton zelf. Toen hij zijn hit Daniel begon te spelen, liepen de tranen over zijn wangen. “Ik ben mijn stem volledig kwijt. Ik kan niet zingen. Ik moet er vandoor”, zei de zanger voordat hij het toneel verliet.

Elton reist momenteel door Australië en Nieuw-Zeeland met zijn afscheidstournee. De zanger heeft komende week nog twee shows in Auckland gepland. De concerten op dinsdag en donderdag gaan vooralsnog gewoon door.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD