Zieke Bibian Mentel neemt afscheid van fans op Instagram

Bibian Mentel
Door: Eva Steins
19-03-2021

De ernstig zieke Bibian Mentel heeft afscheid genomen van haar fans op Instagram. De paralympisch snowboardkampioene krijgt het niet meer voor elkaar om berichten te plaatsen.

Onlangs kreeg Mentel te horen dat zij uitzaaiingen in haar hersenen heeft. De Utrechtse werd door de artsen geadviseerd te beginnen met afscheid nemen van haar naaste. Vanwege haar ziekte lukt het plaatsen van berichten op Instagram niet meer. Haar stichting Mentelity Foundation zal wel updates blijven geven over haar toestand.

‘Liefde’

Op Instagram neemt Mentel de tijd om haar volgers te bedanken. ,,Wat een liefde heb ik de afgelopen tijd mogen ontvangen. Ontzettend veel dank voor jullie berichtjes, kaartjes en bloemen”, schrijft Mentel bij een foto waarop ze met haar man Edwin Spee staat. “Ook vind ik het echt fantastisch om te zien hoeveel donaties en steunbetuigingen er zijn binnengekomen bij mijn Mentelity Foundation. Ik ben ervan overtuigd dat mijn stichting nog heel lang kinderen met een lichamelijke uitdaging gaat helpen.”

Meer DenD