Ziekenhuis onderzoekt lek over kinderwens Rachel Hazes

Onderzoek naar lek Rachel Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gerucht dat Rachel Hazes een kinderwens zou hebben met Klaas Otto krijgt een staartje. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis, het ziekenhuis waar het stel samen gezien zou zijn voor een vruchtbaarheidstest, onderzoekt of er sprake is van een lek onder één van de werknemers.

Er gaan een hoop bizarre geruchten rond over de familie Hazes, maar dit gerucht was misschien wel de meest bizarre van allemaal. Showbizzkanaal Juice Channel meldde vorige week dat Klaas Otto bij het ziekenhuis een afspraak had voor een vruchtbaarheidstest. ,,Onze bron binnen het Jeroen Bosch ziekenhuis geeft aan dat ‘koppels’ dit meestal doen als zij nog kinderen willen…”, schreef het kanaal.

Onderzoek

Het kanaal benadrukte dat de bron betrouwbaar is. ,,Wij hebben ook een bevestiging van de afspraak binnen gekregen van onze bron, maar wij willen natuurlijk dat diegene zijn of haar baan behoudt dus die houden we voor onszelf.”

Maar deze bron zou misschien tóch zijn of haar baan kwijtraken, aangezien het Jeroen Bosch Ziekenhuis inmiddels een onderzoek is gestart naar het uitlekken van de informatie. ,,Los van de vraag of het bericht op waarheid berust, wat ik overigens niet weet, wordt dan altijd een onderzoek gestart”, aldus een woordvoerster in het AD.

‘Wie zegt dat het waar is?’

Volgens Guido den Aantrekker is het goed dat het ziekenhuis onderzoek doet naar de mogelijke lek. ,,We lachen er nu om, maar of het nou waar is of niet dat zij daar is geweest: het is natuurlijk een schandaal dat vanuit zo’n ziekenhuis dit soort dingen worden gelekt”, vertelde hij gisteren in Shownieuws.

Omdat Rachel 52 jaar is, gelooft Guido dan ook niet dat de roddel waar kan zijn. ,,In Italië schijnt het normaal te zijn, maar daar wonen we niet”, aldus Guido. ,,Dat vind ik toch wel een beetje het nadeel ook van dit soort juice channels. Ze baseren zich vaak op één bron en iemand kan wel zeggen dat hij of zij werkt in het ziekenhuis, maar wie zegt dat dat waar is?”

Tags

KinderwensKlaas OttoOnderzoekRachel Hazesuitgelekt

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie