Ziekte Charles en Kate eisen zware tol van William: mager en donkere kringen onder ogen

William lijdt zichtbaar onder ziekte vrouw en vader
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De kankerdiagnose van koning Charles en de gezondheidssituatie van Kate Middleton eisen een zware tol van prins William. Bij zijn eerste publieke optreden sinds het nieuws over zijn vader en vrouw naar buiten is gekomen, is het velen opgevallen dat William is afgevallen en donkere kringen onder zijn ogen heeft.

Prins William was gisteren aanwezig bij London’s Air Ambulance Charity Gala Dinner, zijn eerste publieke optreden buiten Windsor Castle sinds de operatie van zijn vrouw en de diagnose van zijn vader. Op X gaan beelden van het publieke optreden rond, waarin te zien is dat het momenteel niet zo goed gaat met William.

Mager en donkere kringen

De Britse prins is afgevallen, heeft donkere kringen onder zijn ogen en wiebelt op zijn benen. Ook lijkt William zijn ogen moeilijk open te kunnen houden. Gebruikers van X reageren geschokt op de beelden. Zo schrijft iemand dat William eruitziet als iemand van 75 jaar, en sommigen vermoeden zelfs dat hij alcohol heeft gedronken. ,,Is prins William dronken?”, luidt het.

Charles en Kate

William gaat momenteel door een moeilijke periode. Zijn vader Charles blijkt kanker te hebben en zijn vrouw Kate heeft een heftige buikoperatie ondergaan waarbij ze vanwege complicaties in een kunstmatige coma zou zijn gebracht. In zijn speech bij London’s Air Ambulance Charity Gala Dinner sprak William zich voor het eerst uit over de situatie.

Speech

,,Goedenavond allemaal. Bedankt voor jullie aanwezigheid. Dank aan iedereen wiens harde werk deze avond mogelijk heeft gemaakt”, begon hij zijn speech. ,,Ik wil ook graag gebruik maken van deze gelegenheid om dankjewel te zeggen voor alle lieve berichten aan Catherine en mijn vader, zeker die van de afgelopen dagen. Dat betekent heel veel voor ons allemaal.”

Tags

KATE MIDDLETONKONING CHARLESPRINS WILLIAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck