Zien! Afgekickte Frits Wester kilos afgevallen

Frits Wester
Door: Tanja Brouwer
13-01-2020

Frits Wester legde in september 2019 tijdelijk zijn werk neer vanwege ‘gezondheidsproblemen, gerelateerd aan alcohol’. Vanaf morgen is hij weer te zien bij RTL Nieuws, en de kijkers zien een hele andere en flink afgeslankte Frits Wester.

Weken in Zuid-Afrika

Meer dan tien kilo is Frits verloren tijdens zijn verblijf in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Daar werkte hij aan zijn alcoholprobleem. ,,Ik ben RTL heel dankbaar voor de tijd en rust die ik heb gekregen om aan mijn herstel te werken”, zegt de journalist tegen RTL. ,,Nu heel veel zin om mentaal en fysiek weer fit aan de slag te gaan, want het Binnenhof en mijn collega’s heb ik wel gemist de afgelopen maanden.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Volgens geruchten lijdt Frits al langere tijd aan een alcoholprobleem. Toch werd dat pas bij het grote publiek duidelijk toen hij op 8 september in beschonken toestand op televisie verschijn. De man kwam moeilijk uit zijn woorden en was duidelijk onder invloed. Het bleef een par dagen stil, maar niet lang daarna liet RTL Nieuws weten dat er inderdaad alcohol in het spel was.

Bekijk hier een foto van de afgevallen Frits Wester.

Meer DenD