ZIEN: Alexia loopt mee in klimaatprotest

Alexia loopt mee in klimaatmars|Alexia loopt mee in klimaatmars
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Studenten van het Atlantic College in Wales roepen op tot actie. Ze gingen afgelopen weekend de straat op om op te komen voor het klimaat. Prinses Alexia, die sinds de zomer op de school zit, liep ook mee met het protest. Zo blijkt uit de openbare Insta-account van het college.

Wereldwijd gingen demonstranten de afgelopen tijd de straat op om te laten zien dat zij beter klimaatbeleid verwachten van de regeringsleiders. De COP26 in Glasgow heeft volgens actievoerders nog te weinig opgeleverd. En ook studenten van het Atlantic College voeren actie, zij gingen afgelopen weekend de straat op.

Alexia loopt mee

De school heeft een video van het protest op Instagram geplaatst. Daarin is te zien dat de studenten borden vasthouden met daarop teksten als ‘actie voeren voor klimaatrechtvaardigheid’.

En ook prinses Alexia, die sinds afgelopen zomer naar de school in Wales gaat, liep mee met het protest. Ze loopt aan het einde van de stroom studenten. Wie goed kijkt, ziet dat ze haar favoriete groene broek aan heeft, die we kennen van de zomerfotosessie van het koninklijk gezin dit jaar.

[poll id=”46″]

Tags

KONINKLIJKE FAMILIEPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAWALES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck