ZIEN: Alexia trots op Nederland

Alexia en Leonor trots op hun land
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Alexia heeft zich na een tijdje weer laten zien op de Instagram van haar school in Wales. Vol trots zwaait ze met de Nederlandse vlag, waarmee ze laat zien trots te zijn op haar land.

UWC Atlantic heeft beelden gedeeld op Instagram waarin verschillende studenten te zien zijn met de vlag van hun land. Tussen de vlaggen van onder andere Macedonië, Italië, Syrië, en Laos, is ook de Nederlandse vlag te zien.

Alexia én Leonor?

Aan de linkerkant staat iemand enthousiast met de Nederlandse vlag te zwaaien, die boven de andere vlaggen uitsteekt. Het meisje dat de vlag vastheeft lijkt sprekend op Alexia, maar of het echt om haar gaat is niet bekend.

Naast het meisje dat Alexia zou zijn lijkt nog een prinses te staan. De Spaanse prinses Leonor zou de Spaanse vlag in haar handen hebben.

Vriendschap

Verschillende media meldden al eerder dat de twee prinsessen het goed met elkaar kunnen vinden, maar dat de Spaanse koningin zich zorgen maakt om de ‘slechte invloed’ van Alexia. Toch lijken Alexia en Leonor het goed met elkaar te kunnen vinden, en doen ze ook maar al te graag mee met de activiteiten van de school.

Zit het koningspaar in het publiek?

In het publiek lijken ouders van de studenten te zitten. De volwassenen maken vol trots beelden van het optreden. Of Willem-Alexander en Máxima zich ook in het publiek bevinden is niet bekend. Gisteren was de koning nog in Noorwegen waar hij meeging op een legeroefening.

Bron: Instagram Uwc Atlantic

Tags

ATLANTIC COLLEGEMAXIMAPRINSES ALEXIAPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORWALESWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck