ZIEN: André sneert weer naar Rachel

André haalt uit naar de gecremeerde kroket
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

André Hazes lijkt er een hobby van te hebben gemaakt om sneren aan zijn moeder Rachel uit te delen. Dit keer gebruikt hij een reclame waarin Roxeanne te zien is. ,,Hier zal Rachel niet blij van worden.”

Roxeanne Hazes is het gezicht van een reclame van een gezichtscrème van het merk Olay en wanneer de reclame op televisie verschijnt, kan André het niet laten om het te filmen en op Instagram te delen.

Sneer

In de reclame zegt Roxeanne onder meer dat de crème voor een ‘gladde en stralende huid’ zorgt en dat ze daardoor ‘alles aankan’. André draait de camera naar zichzelf en begint te lachen. Volgens juicekanaal Realityfbi is dit een sneer aan Rachel. ,,André die een reclame toont met Roxeanne ‘voor een gladde en stralende huid’. Zal Rachel niet heel blij van worden”, schrijft het kanaal op Instagram.

Zonnebank

Het is de zoveelste sneer die André aan zijn moeder uitdeelt. Vorige week bracht hij samen met zijn neef Djarno Hofland een bezoekje aan een drogisterij en Djarno filmde de zanger terwijl bij de schappen met foundation stond. ,,Alleen dan mijn kleur…”, zei André toen hij een foundation uit het schap pakte. ,,Kijk. Dit is iemand anders in de familie, snap je?” André had het duidelijk over zijn moeder en haar gebruinde huid door haar bezoekjes aan de zonnebank.

Tags

ANDRE HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck