ZIEN: André toch weer aan de snus?

Door: Charlotte Wijnen
04-10-2022

André Hazes heeft veel verslavingen overwonnen, zo liet hij onlangs weten op Instagram. Hij zocht professionele hulp en zei dat hij gestopt was met het slopen van zijn lichaam. Toch valt er iets op aan een foto die zijn tatoeëerder heeft gedeeld op Instagram. Zijn volgers denken dat André weer snus gebruikt.

Snus is wit poeder met een smaakje en nicotine dat je tussen je lip en tandvlees moet stoppen. Het wordt voornamelijk gemaakt en gebruikt in Noorwegen en Zweden. Toch duikt het spul ook steeds vaker op bij Nederlandse jongeren en vorig jaar verklapte André Hazes met een foto op Instagram dat ook hij het spul gebruikte.

Professionele hulp

Iets meer dan een maand geleden liet André voor het eerst van zich horen na zijn ‘emotionele burn-out’. ,,Ik zat in de meest donkere periode van mijn leven. Ik raakte mijzelf kwijt, terwijl ik iedereen om mij heen tevreden probeerde te houden”, schreef André, die naar eigen zeggen veel verslavingen heeft overwonnen. ,,Ik ben professionele hulp gaan zoeken, omdat ik dat op dat moment zo nodig had.”

‘Nog steeds verslaafd?’

Maar op een foto die zijn tatoeëerder Joey Boon op Instagram heeft gedeeld, valt volgers iets op. Voor André lijkt een bakje snus op tafel te liggen. ,,Heerlijk die snus”, reageert een volger lachend. En een ander: ,,Nog steeds verslaafd… Zie het blauwe blikje.”

Géén oude foto

Het gaat niet om een oude foto, bevestigt de tatoeëerder zelf in de reacties. ,,Dit was inderdaad vandaag”, schreef hij in de reacties op de dag dat hij de foto plaatste.

Meer DenD