Zien: Barbie deelt nieuwe foto’s van babybuik

Samantha de Jong
Door: Eva Steins
07-09-2020

Samantha de Jong, ofwel Barbie, is in blijde verwachting van haar derde kindje. De Oh Oh Cherso ster is ruim 26 weken zwanger en deelt op Instagram trotse foto’s waarop haar buik goed te zien is.

Fotoshoot

Barbie poseert zo trots als een pauw met haar groeiende babybuik én haar geliefde Gerrit. De tortelduifjes geven een kijkje in de zwangerschaps fotoshoot die ze gedaan hebben. Op de foto’s is Samantha in verschillende jurken te zien, en poseert haar geliefde Gerrit aan haar zijde. De foto’s van de shoot zijn te zien op Samantha’s Instagram-account.

LEES OOK:

Samantha de Jong in verwachting van zoontje

De zwangerschap

Samantha is inmiddels 26 weken zwanger. Zij is uitgerekend op 6 december. Eerder liet zij weten dat ze zwanger is van een jongetje, en onthult ze ook de naam van de kleine spruit: Djemino Marco Meerts. Achter de naam zit een emotionele betekenis. Vader Gerrit vertelde aan Story:

,,Een paar jaar geleden was mijn dochter Thea zwanger en na ruim vier maanden kwam ze erachter dat hun kindje eigenlijk niet levensvatbaar was,” vertelt Gerrit openhartig. ,,Dat was ontzettend moeilijk voor haar. Het beste was om de zwangerschap af te breken. Maar dat is een zwaar proces om te accepteren. Uiteindelijk is Thea voortijdig bevallen van een zoontje. Ze heeft hem de naam Djemino Marco gegeven en zo gaat het zoontje van Samantha en mij ook heten. We hebben daar lang over nagedacht, maar ik zou niet anders willen dan dat onze zoon diezelfde naam krijgt. Hij gaat dus Djemino Marco Meerts heten.”

View this post on Instagram

Vandaag alweer 25 weekjes zwanger !! 😍

A post shared by Samantha en Gerrit (@samantha_de_jong29) on

Meer DenD