ZIEN: Barbie is bevallen van zoontje

Bevalling Barbie
Door: Eva Steins
16-11-2020

Het is zover: de kleine spruit van Samantha de Jong en Gerrit Meerts is geboren. De baby werd via een geplande keizersnede gehaald na zwangerschapscomplicaties. Samantha deelt een foto van de kersverse baby op haar Instagram…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Daar is die eindelijk onze mooie kleine man Djemino Marco Meerts alles is goed gegaan zo trots dat ik ben ❤️ ” schrijft Samantha de Jong bij de eerste foto van de kleine Djemino. Door zwangerschapscomplicaties werd het jongetje via een keizersnede gehaald.

In Story vertelde Samantha dat de artsen zich zorgen maakten. ,,Maar zo goed als ik me voel, toch zagen de artsen bij de echo’s dat de placenta voor de ingang van de baarmoederhals zit. Dat is een groot risico wanneer ik weeën krijg. De placenta kan dan scheuren met alle gevolgen van dien.”

Bevalling

Ook deed Samantha een opvallende onthulling over haar geplande bevalling. Zij vertelde dat haar man Gerrit niet aanwezig zou zijn bij de bevalling, om een bijzondere reden.

,,Gerrit komt uit de woonwagenwereld en daar is het gebruikelijk dat een vrouw bij de bevalling aanwezig is. Een moeder of in mijn geval zal Gerrits dochter Thea erbij zijn. Zij staat naast me wanneer ik van Djemino beval en Gerrit wacht op de gang. Pas als Djemino geboren is, verlaat Thea de kamer en mag Gerrit zijn zoon voor het eerst zien. Ik vind het een mooie traditie.”

Meer DenD