ZIEN: Barbie maakt veel lawaai in de slaapkamer

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha de Jong, ook wel Barbie genoemd, heeft op social media bizarre beelden van zichzelf gedeeld. In het filmpje is te horen dat ze behoorlijk wat lawaai maakt in de slaapkamer…

Na de geruchten dat Samantha de Jong in een Haags bordeel zou werken, werd er lange tijd niets meer van haar vernomen. Waar ze normaal bijna dagelijks foto’s op Instagram deelde, was het ineens akelig stil. Tot ze in december plotseling terugkeerde op Instagram en onthulde dat ze een account heeft aangemaakt op OnlyFans.

OnlyFans

De video’s zijn afgeschermd en kun je alleen bekijken als je ervoor betaalt. En flink ook. Voor een maandabonnement tik je maar liefst vijftienhonderd euro af. Liever geen abonnement? Dan betaal je voor een losse video tussen de vijfhonderd en negenhonderd euro.

Geluiden uit de slaapkamer

Maar naast pikante beelden, deelt ze ook andere beelden van zichzelf in de slaapkamer. Haar vriend Robbie filmde haar terwijl ze aan het slapen was. Ongetwijfeld niet de geluiden die je zou verwachten van Samantha in de slaapkamer, maar het is wel duidelijk dat ze enorm veel lawaai maakt: de realityster was behoorlijk aan het snurken. ,,Nou ik was aardig knock-out vannacht OMG”, schrijft Samantha bij de beelden.

Tags

BARBIESAMANTHA DE JONG

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck