Zien: Barbie wordt ten huwelijk gevraagd

Samantha de Jong
Door: Eva Steins
23-09-2020

Leuk nieuws voor Samantha de Jong: de Oh Oh Cherso ster is dinsdagavond ten huwelijk gevraagd door haar vriend Gerrit. Samantha deelt het filmpje waarin hij aanzoek doet op haar Instagram.

‘Mee gelokt’

Barbie kan haar geluk niet op. Haar grote liefde Gerrit vroeg haar dinsdagavond om met hem te trouwen, waarop de reality ster volmondig ‘Ja’ antwoordde. Ze deelt het fragment waar hij op zijn knie├źn gaat op haar Instagram en schrijft erbij: ,,Ben mee gelokt naar een restaurant en ten huwelijk gevraagd door m’n mannetje. Oh my God.”

Zwanger

Samantha en Gerrit zijn al een tijdje gelukkig met elkaar, en verwachten hun eerste kindje samen. Samantha is over de helft van haar zwangerschap en is op 6 december uitgerekend. Hun eerste kindje wordt een jongetje en het stel maakte ook de naam van het kindje al bekend: Djemino.

Voogdij

Barbie heeft met haar ex Michael van der Plas nog twee kinderen, Angelina en Milano. De rechter nam haar de voogdij over haar kinderen af na een incident waar zij uit haar woning in Scheveningen viel, terwijl zij onder invloed van drugs was. Michael kreeg de volledige voogdij over de kinderen, maar ook dit staat op losse schroeven nadat de FIOD achter hem aanzit. Hij wordt beschuldigd van het verkopen van valse merkkleding.

LEES OOK:

FIOD ook achter Barbie aan? ÔÇśInstagram-posts met nep-merkkleding verwijderdÔÇÖ

Meer DenD