ZIEN: Barbie zet nieuwe ‘liefdestattoo’

Barbie zet nieuwe liefdestattoo
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Samantha de Jong is alweer een tijdje gelukkig in de liefde en zoals we van haar gewend zijn, vereeuwigd ze die liefde graag met een tatoeage.

,,One heart one love voor altijd. Onze mooie liefdestattoo!”, schrijft Samantha bij een foto van de tatoeages op Instagram.

Oude foto

Op de arm van haar vriend Robbie staat ‘One heart’ en op de arm van Samantha ‘One love’. Maar omdat Robbie al enige tijd in de gevangenis zit, gaat het hoogstwaarschijnlijk om een oude foto.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Samantha haar liefde voor een man laat vereeuwigen met een tattoo. Vorig jaar liet ze in koeienletters de naam van haar toenmalige vriend Gelmore op haar borst tatoeëren. Toen Gelmore kwam te overlijden had Samantha daar enorm veel verdriet van, maar besloot toch na twee maanden de tattoo te laten verwijderen. Op haar borst staat nu een engel in plaats van ‘Gelmore’.

Toch blijkt Samantha niet te hebben geleerd van haar fouten en heeft ze opnieuw een tatoeage laten zetten. Het is te hopen dat de tatoeage deze keer wel kan blijven staan.

Tags

BARBIESAMANTHA DE JONGTATOEAGETATTOOZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie