Zien! Barbie zet pruik af

Door: DitjesenDatjes
03-04-2020

Haar lippen, haar borsten en haar wimpers zijn al nep. Dat ze haar haar liet bleken was al bekend en ook heeft ze eens laten weten dat ze gek is op extensions. Maar blijkbaar is Barbie nog een stap verder gegaan dan dat.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Dagje zonder pruik’

Op haar Instagram post Samantha de Jong een foto van zichzelf waarbij ze schrijft: ,, Het valt nog mee, maar heb gelukkig nog een beetje haar van mezelf. Vandaag even een dagje zonder pruik.” Op de foto heeft Samantha duidelijk een minder volle bos dan normaal. Ook is te zien dat ze al een tijd haar haren niet heeft laten verven, want ze heeft behoorlijk wat uitgroei.

Anderhalve meter afstand

Samantha zit normaal veel thuis omdat ze geen baan heeft, maar aan de maatregelen rondom het coronavirus houdt ze zich niet. Die anderhalve meter afstand nemen van anderen lijkt haar namelijk niet zoveel te zeggen. Eerder deze week postte ze een foto van zichzelf samen met een meisje. ,,Vandaag kwam er een hele lieve fan langs helemaal uit Nijmegen onwijs lief meisje met haar vriend.” Eerder bleek ook al dat de voormalig realityster met haar nieuwe vriend gewoon bij anderen op bezoek gaat.

Meer DenD