ZIEN: Bloedende Freek Vonk gebeten door een slang

Freek Vonk levensgevaarlijk gewond
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Freek Vonk verschijnt met een bebloed gezicht op Instagram. Hij deelt een filmpje waarin hij een slang vastheeft en hij vertelt dat hij zojuist door het dier is gebeten. ,,Hij heeft me net flink te pakken genomen”, zegt Freek terwijl het bloed van zijn neus drupt.

De jungle van Suriname zit vol verrassingen: Freek Vonk is daar uiteraard op zoek naar wilde dieren en ziet plotseling een roodbruine kielrugslang. Hij twijfelt geen moment en springt in het water om het dier beter te bekijken. De slang is daar echter niet van gediend en bijt Freek in zijn gezicht.

Bloedende neus

Toch is Freek dol op het beest. ,,Wat een mooie slang is dit!”, zegt hij enthousiast. ,,Voor mensen zijn ze totaal ongevaarlijk en dat is maar goed ook, want deze jongen heeft me net al flink te pakken genomen hier in mijn neus. Stoute jongen!”

Freek blijkt niet bang te zijn voor het dier en bekijkt het van dichtbij. ,,Kijk die ogen, grote ronde ogen met ronde pupillen. En check ook die kleuren en die schubben. Wat een machtig dier is dit. En naast het feit dat je deze slangen in de bomen kunt vinden, zijn ze ook heel goed in zwemmen.”

Kus

Voordat Freek de slang weer in het water loslaat, geeft hij de slang nog een afscheidskus. Volgers zijn onder de indruk van de waaghals. ,,Ik zal wel een watje zijn maar was alleen maar bang dat hij je nog een keer zou bijten”, reageert een volger. Een andere volger vreest vooral voor de andere dieren die nog in het water kunnen leven. ,,Prachtige slang, maar dat water… Ik zou daar echt niet in durven. Niet weten wat er op de loer ligt.”

Tags

Freek VonkVideozien

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie