ZIEN: Blundert Monique met photoshop?

Blundert Monique met photoshop?|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monique Westenberg is momenteel hard aan het trainen in de sportschool. Zo trots als een pauw deelt ze beelden van haar sportsessie op Instagram. Maar daar valt iets aan op…

In plaats van te genieten van het zonnetje, heeft Monique besloten om deze zomerse dag te besteden in de sportschool. Ze gaat alle apparaten af en deelt de beelden trots op Instagram.

Monique ‘verliest’ arm in de sportschool

Ook deelt ze een foto van een man die op hetzelfde moment in de sportschool aan het trainen is. ,,Ik heb nog even te gaan…”, schrijft Monique bij de foto, waarbij ze verwijst naar het gespierde lijf van de man.

Maar er valt nóg iets op aan de foto. Voor wie goed kijkt, ziet dat Monique haar rechterarm plotseling verloren is. Heeft ze gewoon een gekke houding aangenomen, of heeft ze stiekem photoshop gebruikt om zichzelf slanker te maken?

Tekst gaat verder onder de foto

Niet de enige BN’er

Monique is in ieder geval niet de eerste BN’er die een photshop-blunder maakt. Zo maakte Sylvie Meis een blunder met een bikinifoto. Om alles zo perfect mogelijk eruit te laten zien, maakte ze zichzelf nog wat slanker op de foto. Maar hierbij vergat ze dat haar hand er misvormd uit kwam te zien.

Ook Nikkie Plessen heeft er een handje van. Tijdens een vakantie op Ibiza bewerkte ze haar benen zodat ze er gespierder uit kwamen te zien. Presentator Tim den Besten noemde het ‘gestoord’ dat Plessen haar foto’s zo vaak bewerkt en vindt het een slecht voorbeeld voor jonge meisjes.

Tags

blunderMonique WestenbergPhotoshopSylvie Meis

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie