ZIEN: Café Meiland

Meilandjes lijken bruin café in huis te hebben
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dat de Meilandjes van wijnen houden is algemeen bekend. Maar wat altijd nog ontbrak in hun huis was een café waar ze op elk moment van de dag kunnen borrelen. Maar in hun nieuwe huis hebben Maxime en Leroy daar verandering in gebracht: ze hebben een eigen Meiland-café!

Erica en Martien kwamen gisteren op bezoek bij Maxime en Leroy. En natuurlijk hoort daar dan een borreltje bij, die ze nu gelukkig in hun eigen gezellige café kunnen drinken.

Wijnen in eigen Meiland-Café

,,Wij nemen een neut”, schrijft Maxime bij beelden van het kleine bruine café. Op de beelden is te zien hoe Martien samen met haar wijn drinkt, en Leroy staat met Erica achter de bar, waar hij zijn eigen bier inschenkt.

Ook was er een bijzondere gast bij. Eén van de katten van Maxime en Leroy ligt languit op de bar. Omdat de kat zich zo comfortabel voelt en gewend lijkt te zijn, moet het café zich wel bevinden in huis. Ook met de kinderen Claire en kleine Vivé is een café in huis handig. Zo hoeven Maxime en Leroy geen oppas meer te regelen wanneer ze willen borrelen.

Tags

ERICA MEILANDFAMILIE MEILANDLEROY MOLKENBOERMARTIEN MEILANDMAXIME EN LEROYMAXIME MEILANDMEILANDJESZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck