Zien: Chantal Janzen plaagt Jim Bakkum en laat trouwjurk zien

Door: Lois Kuhfus
14-09-2020

Chantal trapt de maandag af met een sentimenteel plaatje uit de oude doos. Op haar Instagram post zij een foto van haar in trouwjurk, terwijl ze wordt weggegeven door haar vader. In haar stories zet ze Jim Bakkum ook even vriendelijk voor paal…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Melancholische Maandag’

Met de foto blikt Chantal terug naar haar trouwdag, zes jaar geleden. Ze schrijft erbij: ,,Ik presenteer u: Melancholische Maandag❤️. Ik was laatst bij mn ouders en zag deze foto staan. Op weg naar mn grote liefde en 4 kleine liefdes. De 5e liefde (lees: wervelwind) was toen nog niet daar. Wat zeg ik, nog niet eens in de lijn der verwachting. En je ziet nog net de fijngeknepen handjes van mn bestie Annie. (Anne-Marie, voor niet-intimi) Want bij belangrijke momenten in je leven moet je de handen van je vrienden gewoon heel goed vastgrijpen. London, december 2014.”

‘Hekking’

Ook zet ze collega Jim Bakkum even te kakken in haar Instagram Story. Ze plaatst een screenshot van Jim op de achtergrond van de trouwfoto en schrijft erbij ‘Hekking’. Hiermee refereert ze naar Wethouder Hekking, een typetje van Van Kooten en De Bie. Tjolk Hekking was de altijd strak in de camera kijkende, opdringerige wethouder in het programma.

Beeld: screenshot Instagram @chantaljanzen.official

‘Hondenpoot’

Jim Bakkum kan de grap wel waarderen en doet er zelf nog een schepje bovenop. Onder de foto reageert hij: ,,Aaaah. En zo mooi om te zien dat ik toen nog een hondenpoot als linkerarm had.”

LEES OOK:

Chantal Janzen in tranen: ‘Ik zal het nooit vergeten’


Meer DenD