ZIEN: Chateau Meiland ligt er verwaarloosd bij

Chateau Meiland
Door: Charlotte Wijnen
14-06-2021

Met veel enthousiasme werd in februari aangekondigd dat het kasteel van de Meilandjes, Chateau Marillaux, verkocht zou zijn. Maar het chateau ligt er zó verwaarloosd bij, dat het lijkt alsof het nooit verkocht is geweest…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Uitgestorven

Het chateau staat al een jaar te koop. En hoewel begin dit jaar aangekondigd werd dat het verkocht zou zijn, is het chateau nooit van de Franse verkoopsite afgehaald.

Het chateau stond eerst te koop voor 1,25 miljoen euro, maar die vraagprijs lieten ze zakken naar onder het miljoen. Martien liet aan RTL Boulevard weten dat een aantal potentiële kopers zich gemeld hebben en dat er volgende week een aantal bezichtigingen plaatsvinden. Maar is dat wel zo?

Albert Snoek, die we kennen van de documentaire Urk, ging bij het chateau in Frankrijk langs. In zijn Instagram Stories deelt hij een video over hoe het er nu bij ligt. Gras en onkruid staat huizenhoog, er staat geen hek omheen en het lijkt er uitgestorven.

Bod op Meiland

En ook Teun Fohn was erbij. Albert plaats op Instagram een bericht waarbij het lijkt alsof Teun zich heeft aangemeld om het chateau van de Meilandjes te kopen. In de reacties wordt Teun flink gefeliciteerd, maar hij laat aan Shownieuws weten dat niemand te vroeg moet juichen.

,,Ondertussen heb ik wat chateautjes bekeken”, zegt Teun. ,,En gelijk dacht iedereen dat ik een bod op ‘Meiland’ had gedaan. Maar ja, daar ben ik nog te jong voor.” Toch sluit hij het in de toekomst niet helemaal uit.

Meer DenD