ZIEN: Davide deelt eerste beelden van zoontje

Door: Charlotte Wijnen
28-09-2022

Davide, de vrouw van Thierry Baudet, is afgelopen zaterdag bevallen van een zoontje. Het stel bevindt zich op een roze wolk en Davide kon dan ook niet wachten om de eerste beelden van hun pasgeboren kindje te delen.

Davide Heijmans heeft zaterdag hun zoontje op de wereld gezet. ,,Met veel enthousiasme kan ik mededelen dat Davide in de nacht van 24 september bevallen is van een kerngezonde zoon”, vertelde een woordvoerder aan RTL Boulevard. ,,Thierry en Davide zijn dolgelukkig.”

Geen foto’s en andere gegevens

Volgens de woordvoerder heeft het stel er bewust voor gekozen om niet meteen foto’s te delen. ,,En andere gegevens (zoals de naam) naar buiten te brengen om samen maximaal van dit bijzondere moment te kunnen genieten.”

Eerste beelden

Maar kennelijk kon Davide niet wachten om de kleine spruit aan haar volgers te laten zien. ,,Welkom lieve jongen”, schrijft ze bij een filmpje van haar zoontje. Hoe het kindje heet is nog niet bekend.

Ontmoeting

Thierry en Davide ontmoetten elkaar in 2016 tijdens een congres en gaven elkaar vorig jaar het jawoord. Eigenlijk wilden de twee het jaar daarvoor al trouwen, maar corona gooide roet in het eten.

Meer DenD