ZIEN: De creaties van de hoedjesparade

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Prinsjesdag was vanwege corona de laatste twee jaren sober, maar dit jaar wordt er eindelijk weer uitgepakt. Zo is er na twee jaar eindelijk weer de rijtoer met de Glazen Koets, waar Amalia voor het eerst in zal zitten. En dan is er natuurlijk de hoedjesparade: DIT zijn de mooiste creaties!

Het is de derde dinsdag van september en dat betekent maar één ding: het is vandaag Prinsjesdag. Na twee jaar wordt deze dag eindelijk weer uitbundig gevierd. Ook kunnen we uiteraard weer genieten van de hoedjesparade, want Prinsjesdag zou Prinsjesdag niet zijn zonder alle hoeden.

Op foto’s die gedeeld worden op Twitter zien we onder anderen Caroline van der Plas, voorzitter van de BoerBurgerBeweging. Ze draagt een hoed met een boerenzakdoek erom, waarmee ze solidariteit naar de boeren toont.

Aukje de Vries, staatssecretaris Toeslagen en Douane, draagt een blauwe hoed met een zilverkleurige rand met bloemen erop. De hoed past perfect bij haar blauwe jurk met ruches.

Sylvana Simons, partijlijder van Bij1, heeft net als vorig jaar gekozen voor een opvallende outfit. Met deze outfit wil ze mensen een spiegel voorhouden.

Laura Bromet en Suzanne Kröger (GroenLinks), zijn ’twee groenen in het rood’. Bromet draagt een prachtige zwarte hoed, en Suzanne een grote platte hoed die bij haar rode jurk past.

Joyce Sylvester, voorzitter van de Staatscommissie tegen discriminatie en racisme, draagt een bijzondere zwarte hoed met een gouden rand, die passend is bij de rest van haar outfit.

Tweede Kamerlid Joba van den Berg (CDA) brengt met haar hoed een ode aan Zeeland. Ze draagt een hoed met een Zeeuwse knoop erop.

Esther-Mirjam Sent (PvdA) draagt een zwarte hoed met rode ruiten. De hoed past ongetwijfeld bij de rest van haar outfit, want op de foto is te zien dat ze een rode outfit draagt en haar nagels in de kleur rood gelakt heeft.

Tags

2022AMALIACAROLINE VAN DER PLASHOEDJESPARADEMAXIMAPRINSJESDAGSYLVANA SIMONSWILLEM-ALEXANDER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck