Zien! De eerste foto van Christian Eriksen na operatie

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Christian Eriksen zakte vorige maand tijdens de eerste wedstrijd van het EK plotseling in elkaar op het veld. Een snelle reanimatie redde het leven van de voetballer die een hartstilstand kreeg. Dit weekend is hij voor het eerste gefotografeerd na de operatie waarbij aan een implanteerbare cardioverter defibrillator kreeg (ICD).

Trots

Op de foto ziet Eriksen er gezond en sterk uit. Hij heeft zijn arm om de jonge fan Bjørn Bindzus geslagen, die niet wist wat hem overkwam toen hij de voetballer zag lopen. Aan het Deense BT Sport vertelt de 11-jarige jongen het volgende: ,,Ik was nerveus en sprakeloos, Toen ik naar een foto vroeg, zei hij meteen: ’Ja, geen probleem’. Hij zag er gezond en wel uit. Het was leuk om hem te zien. Ik ben er trots op dat ik dat deed en ik ben heel gelukkig.”
Al snel nadat de jongen de foto op Instagram postte, werd die opgepakt door de media.

Voetballen

Hoewel de operatie goed is gegaan en Erikson zich weer gezond voelt, is het nog maar de vraag of de Deen ooit weer op professioneel niveau kan voetballen. Eriksen zelf is wel positief. Vorige maand zei hij vastbesloten: ,,Ik kom terug!”.

Bekijk hier de foto.

Tags

CHRISTIAN ERIKSENDENEMARKENEUROPEES KAMPIOENSCHAPHARTSTILSTANDOPERATIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck