ZIEN! De leukste foto’s van de zomerfotosessie van de Oranjes

Zomersessie van de Oranjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun drie dochters Amalia, Alexia en Ariane lieten zich vandaag weer fotograferen voor de jaarlijkse zomerfotosessie. Bekijk hier de leukste foto’s!

Paleis Huis ten Bosch als decor én een zonnetje erbij: het was een geslaagde zomerfotosessie vandaag. Iedereen uit het gezin was aanwezig. Prinses Amalia heeft haar tentamens erop zitten, Alexia zit aan het einde van haar tussenjaar, maar het is nog allerminst zeker of ze gaat studeren in Groningen. Prinzes Ariane is al even vrij van het UWC Adriatic, haar school in Italië.

Ook hondje Mambo was prominent aanwezig. De viervoeter was de grote ster van de fotosessie, alhoewel koning Willem-Alexander zich tot grote hilariteit van zijn gezinsleden zich heel even verschool achter een boom.

Outfits

Máxima had gekozen voor een volledig witte outfit met een deels doorschijnend jasje. Ook Amalia koos voor een lichte kleur: zij droeg een pak in een heel lichte gele kleur. Alexia droeg net als op Koningsdag een gebreide jurk met daarover een jasje en Ariane oogde met haar witte jurk het meest zomers van het gezin.

Fotosessie

Vorig jaar kozen de koning en koningin nog een strandtent op het Haagse Zuiderstrand als locatie voor de fotosessie. Dat was een jaar eerder ook al de bedoeling, maar door het slechte weer week het gezin toen uit naar Paleis Noordeinde. Afgelopen winter ging het koninklijk gezin ook op de foto bij Huis ten Bosch.

Sessie koninklijke familie
Sessie koninklijke familie
Sessie koninklijke familie
Sessie koninklijke familie

Foto’s: ANP

Tags

DE ORANJESKONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck