ZIEN: De stijlvolle Alexia kiest voor een simpele H&M-outfit

Stijlvolle Alexia kiest voor H&M outfit
Door: Charlotte Wijnen
13-12-2021

De prinsessen Amalia, Alexia en Ariane zijn voor de feestdagen weer even thuis. De koninklijke familie is weer herenigd en dat moment werd natuurlijk vastgelegd. Op de nieuwe gezinsfoto valt de stijlvolle Alexia direct op. Ze schittert in een prachtige jas, maar die blijkt ze gewoon geshopt te hebben bij de H&M!

Willem-Alexander en Máxima hebben hun drie dochters eindelijk weer even thuis. De familiehereniging werd uiteraard vastgelegd. ,,De feestdagen zijn in aantocht: even weer samen thuis”, werd er bij de nieuwe gezinsfoto geschreven.

Alexia shopt gewoon bij de H&M

Op de foto lacht iedereen naar de camera terwijl ze poseren in een winterse look. De jas van Alexia valt hierbij direct op. Niet alleen omdat het een stijlvolle jas is, maar ook vanwege de prijs.

Volgens het Spaanse ‘Hola!’ draagt Alexia een H&M-jas uit een eerdere herfst/winter collectie. Het kledingstuk kostte oorspronkelijk 129 euro, maar is nu verlaagd naar 77 euro. Het is dan ook niet gek dat de jas momenteel uitverkocht is.

Alexia is niet de enige in de familie die kleding draagt van ‘gewone’ merken. De prinsessen dragen vaker kledingstukken van de H&M of de Zara en ook Máxima draagt niet alleen maar dure kleding. Zo had ze vorig jaar tijdens een werkbezoek aan het OLVG een bruine jurk met pofmouwen aan. Máxima kocht het kledingstuk bij de H&M voor nog geen vijftig euro.

Meer DenD