ZIEN: De studiegenootjes van koningin Máxima

De klasgenoten van koningin Maxima
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Máxima haalde op haar achttiende haar diploma aan de Northlands School in Argentinië. Een aantal jaren geleden is er een reünie geweest, waar óók Máxima bij aanwezig was. De klassenfoto van 1988 werd maar liefst 30 jaar later nog een keer gemaakt en dat leverde een bijzonder kiekje op!

Schooltijd in Argentinië

Máxima groeide op in Buenos Aires. Na de kleuterschool ging ze naar de Northlands School, waar ze op haar achttiende haar diploma haalde. Maar liefst twaalf jaar lang heeft de koningin op Northlands gezeten. Toen ze in 1988 klaar was, brak er een spannende tijd aan voor Máxima; haar dagen werden jarenlang bepaald door Northlands en ineens ging ze een universitaire studie volgen. Haar studie op de Universidad Católica Argentinia nam ze uiterst serieus, hoewel ze ook wel van een feestje hield. In 1995 studeerde ze af.

Reünie

Toch zal Máxima haar tijd op Northlands nooit vergeten. Ze zat er niet alleen in de klas, maar sportte ook nog via school. Het zorgde ervoor dat ze hechte vriendschappen sloot met haar klasgenoten. Maar toen ze allemaal gingen studeren, gingen de vrouwen ieder hun eigen weg. In 2018, dertig jaar later, besloot de school een reünie te houden. Uiteraard was ook Máxima uitgenodigd. Er werden die dag veel foto’s gemaakt en ook Máxima verschijnt op één van de foto’s. Ongetwijfeld heeft Máxima de vrouwen, met wie ze jarenlang in de klas heeft gezeten, al een hele lange tijd niet gezien.

Tags

KONINGIN MAXIMAMAXIMAZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie