ZIEN: De trouwfoto’s van Thierry Baudet en Davide

Door: Charlotte Wijnen
05-12-2021

Thierry Baudet is officieel getrouwd. Zijn kersverse echtgenote Davide deelt op social media de foto’s van hun onvergetelijke dag.

Thierry en Davide wilden vorig jaar zomer al trouwen, maar mede vanwege corona hebben de twee dat toen uitgesteld. Ongeveer een week geleden was het dan eindelijk zo ver: de twee gaven elkaar het ja-woord in de Amsterdamse Noorderkerk.

‘Mooiste moment van de ceremonie’

Davide heeft de foto’s van hun trouwdag op Instagram gedeeld. ,,Het mooiste moment van de ceremonie: dat ik een heel leven in je ogen zag”, schrijft ze bij de serie foto’s.

Het was een kleine ceremonie en alleen intimi waren uitgenodigd. Een onvergetelijke dag, zo laat Davide weten. ,,Wat is het leuk en heerlijk om te trouwen en getrouwd te zijn! Nu snap ik waarom sommige mensen het vaker doen… Ik hopelijk de komende 50 jaar met deze geweldige man!”

Het pasgetrouwde stel ontmoette elkaar in 2016 tijdens een congres waarin Thierry moest spreken over Donald Trump die toen net verkozen was tot de nieuwe president van de VS. Davide was fotografe van het evenement en toen hij haar zag was hij meteen verkocht. Het duurde toen nog anderhalf jaar tot ze een relatie kregen.

Meer DenD