ZIEN: Deze actrice steunt Britney Spears in strijd met ex

Britney Spears wordt gesteund door Jennifer Lopez
Door: Isabel Kouwenoord
14-08-2022

Jennifer Lopez steunt Britney Spears in de strijd met haar ex Kevin Federline. De zangeres en actrice wenst Britney veel kracht toe via Twitter.

,,Blijf sterk”, twittert Lopez aan Spears. Ze plaatst daarbij een foto van de twee samen. Federline deelde op Instagram een audiofragment waarin te horen is dat Spears boos wordt op haar twee zoons. In het fragment eist Spears respect van haar twee jongens. Het fragment is inmiddels verwijderd.

Zoons schamen zich

Federline heeft ook kritiek op de naaktfoto’s van zijn ex-vrouw. Hij vond het niet kunnen dat dat Spears regelmatig naaktfoto’s plaatst, omdat haar zoons zich hiervoor zouden schamen. In een reactie liet Britney weten: ,,In deze wereld heb ik het recht om mijn voeten, hart, mond en ogen te gebruiken om mezelf te uiten. Ik ben hier om te zeggen dat vrijheid een manier van denken is.”

Al maanden niet gezien

Spears heeft haar twee tienerzonen al maanden niet gezien. In een interview met Daily Mail heef Federline gezegd dat de jongens ervoor gekozen hebben hun moeder vanwege haar turbulente leven voorlopig niet te zien. ,,De jongens hebben besloten dat ze haar nu niet zien. Het is een paar maanden geleden dat ze haar hebben gezien”, zegt Federline in het interview. De zangeres reageerde emotioneel op de uitspraken van haar ex-man. ,,Het doet me verdriet om te horen dat mijn ex-man heeft besloten om de relatie tussen mij en mijn kinderen te bespreken. Zoals we allemaal weten, is het opvoeden van tienerjongens voor niemand gemakkelijk. Ik heb ze alles gegeven. In een woord: pijnlijk.”

Meer DenD