ZIEN: Déze persoon laat Marco Borsato niet vallen

Marco wordt door bijna iedereen genegeerd
Door: Charlotte Wijnen
23-05-2022

Het gaat niet goed met Marco Borsato. Volgens een goede vriend lijkt de zanger tien jaar ouder geworden en maakt hij een gelaten indruk. Marco kan op weinig steun rekenen in zijn omgeving: veel vrienden hebben hem laten vallen en Leontine wil geen contact meer. Toch is er één persoon die nog steeds achter hem lijkt te staan.

Na de onthulling van de gebeurtenissen bij The Voice of Holland heeft Marco zich onmiddellijk teruggetrokken uit het openbare leven. Een goede vriend deed onlangs een boekje open over hoe het nu met de zanger gaat. ,,Hij is tien jaar ouder geworden en maakt een gelaten indruk. Zijn ogen staan mat en de grijze haren nemen toe”, vertelde de vriend in weekblad Privé.

Iedereen laat Marco vallen

Marco lijkt zich eenzamer dan ooit te voelen: veel vrienden hebben hem laten vallen en ook Leontine heeft de deur definitief dicht getrokken. ,,Ze wil liever geen contact meer met hem. Dat doet Marco pijn”, aldus de vriend. ,,Marco zegt vaak dat hij zich wel voor zijn kop kan slaan, dat hij haar heeft bedrogen. Hij heeft daar oprecht spijt van…”

Steun en toeverlaat

Maar gelukkig is er één belangrijk persoon in zijn leven die wel nog achter hem lijkt te staan. De zeldzame momenten dat Marco wél zijn woning verlaat, is wanneer hij op bezoek gaat bij zijn moeder Mary. Er zijn foto’s opgedoken van het moment dat hij zijn grote steun en toeverlaat bezoekt. Op de foto’s, die gepubliceerd zijn door BekendeBuren, laadt Marco zijn auto uit en brengt spullen naar binnen.

Mary blijft stil over beschuldigingen

Over de beschuldigingen die aan het adres van Marco zijn gedaan, blijft Mary stil. Wel vertelde ze eerder over het vreemdgaan van haar zoon. Direct toen zijn affaire met Iris de Hond aan het licht kwam, vluchtte Marco naar zijn moeder. ,,Ik zag dat hij er slecht aan toe was. Uiteindelijk heeft hij me verteld wat er was gebeurd”, legde Mary uit in weekblad Story.

En hoewel ze altijd een goede band met Leontine heeft gehad, legde ze de schuld van Marco’s vreemdgaan ook deels bij haar neer. ,,Ik heb Marco nooit veroordeeld. Waar twee kijven, hebben twee schuld. Daarvan ben ik overtuigd.”

Meer DenD