ZIEN: Dit droomhuis heeft Mart Hoogkamer gekocht

Mart Hoogkamer koopt droomhuis
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mart Hoogkamer meldde op Instagram dat hij samen met zijn vriendin Jennifer een droomhuis heeft gekocht. Hoewel velen dachten dat het om een woning in Leiden ging, staat het huis in Lisse. Kijk hier binnen in het prachtige optrekje!

Zijn zangcarrière is één groot succes, maar ook in de liefde blijkt Mart Hoogkamer gelukkiger dan ooit te zijn. De zanger heeft inmiddels twee jaar een relatie met Jennifer en is er zéker van dat hij oud met haar wil worden.

‘Een nieuw begin’

,,Droomhuis gekocht. Een nieuw begin”, schreef Mart op Instagram bij een foto samen met Jennifer. Om pottenkijkers te voorkomen, deelde de zanger nog geen beelden van de woning op Instagram. Wel werd al snel bekend dat het optrekje niet in Leiden, maar in Lisse staat. ,,Bronnen weten te vertellen dat de twee een stulpje in Lisse hebben gekocht”, zo meldde juicekanaal RealityFbi op Instagram.

Het gaat om een prachtige lichte villa gelegen op een rustige locatie nabij het centrum. Het optrekje beschikt over een ruime keuken, een luxe badkamer en een ruime tuin waar de hele dag de zon schijnt.

Gezinsuitbreiding?

Bij zijn bericht op Instagram plaatste Mart een emoji van een gezin bestaande uit een vader, moeder en een baby. Hoewel het stel momenteel nog met zijn tweeën is, is er in deze woning meer dan genoeg ruimte voor gezinsuitbreiding. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van maar liefst 194 vierkante meter en beschikt over vijf slaapkamers.

Tags

BINNENKIJKENMART HOOGKAMERVERHUISDZIEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie