Zien! Dit is de knappe vrouw van Snollebollekes

Door: Tanja Brouwer
23-01-2021

Duizenden Nederlanders zijn groot fan van Rob Kemps, de zanger die optreedt onder de naam Snollebollekes. Maar zijn allergrootste fan zit ongetwijfeld thuis, en kon haar ogen gisteravond niet geloven toen zij zag hij haar man De Slimste Mens werd!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zoetsappig

De vrouw van Snollebollekes heet Miriam. De twee hebben al zestien jaar een relatie en in november 2019 werd hun liefde bekroond met de geboorte van hun zoontje Manu. ,,Bij Miriam en mij is het allemaal heel natuurlijk gegaan. Vóór haar heb ik twee andere lange relaties gehad, maar ik noem haar altijd mijn eerste relatie. Dit gaat heel zoetsappig klinken, maar ik heb nog nooit eerder gevoeld wat ik bij haar voel”, zei Rob eerder in Nieuwe Revu over Miriam. Echte liefde dus!

Meer DenD