ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Freek Vonk

Freek Vonk
Door: Charlotte Wijnen
07-07-2021

Na een tweejarige relatie met Eva Jinek heeft Freek Vonk de liefde weer gevonden. Het kersverse stel is dolgelukkig met elkaar en vertellen dat maar al te graag. En Freek zijn nieuwe liefde is geen onbekende…

‘We hebben het erg gezellig’

Hoewel Freek vorig jaar nog helemaal niet bezig was met zijn liefdesleven en genoot van het ‘lekker vrijgezel’ zijn, heeft hij nu toch de liefde gevonden.

,,We zijn al een tijdje aan het daten”, aldus Freek in weekblad Story. ,,Het is nog te vroeg om van een relatie te spreken. Maar we vinden elkaar erg leuk.”

Het gaat om model en mode-onderneemster Franka Vedder. Ze staat bekend als de zus van Anne en Esther van sieradenlijn Vedder & Vedder. ,,Freek en ik hebben het erg gezellig samen”, geeft Franka toe.

Chaotisch leven

Eerder had Freek een relatie met presentatrice Eva Jinek. Maar die strandde na ruim twee jaar. Freek vertelde na de breuk ‘zeker’ nog contact te hebben met Eva. ,,We zijn eigenlijk heel goed uit elkaar gegaan”, aldus Freek destijds.

De reden van de breuk was dat ze beiden een chaotisch leven leiden. Freek is de helft van het jaar op reis, en Eva had het druk met haar talkshow. ,,En op de één of andere manier werkte dat op dat moment gewoon niet.”

Kinderen?

Freek heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag een gezin wil stichten. Toen hij een relatie met Eva had, achtte hij de kans groot dat hij met haar kinderen zou krijgen.

,,Ik denk dat de kans groot is, want we willen allebei heel graag”, zei Freek destijds. Maar dat ging niet door. Hopelijk is Franka dan wél de vrouw die hem blijvend geluk zal schenken.

Meer DenD