ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Mattie Valk

Insta officieel!
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Mattie Valk is weer gelukkig in de liefde. Op Instagram deelt hij voor het eerst een foto met zijn nieuwe vriendin. En dít is ze…

,,Kiki. Knapper en liever dan de kat”, schrijft Mattie bij de foto met zijn vriendin. Mattie verwijst hier natuurlijk naar de kat van collega én goede vriendin Marieke Elsinga. Mattie gaf de kat vijf jaar geleden live op de radio cadeau aan Marieke.

Nieuwe vriendin

Mattie en Kiki kennen elkaar van werk. Kiki werkt op de redactie van het ochtendprogramma van Qmusic. Zijn volgers reageren dolenthousiast op het nieuws. ,,Veel geluk samen!”, reageert een volger. Een andere volger vindt vooral de naam van zijn vriendin toevallig. ,,Haha hoe krijg je het voor elkaar? Een vriendin met de naam Kiki”, schrijft de volger.

Roerig liefdesleven

Mattie heeft een roerig liefdesleven achter de rug. In 2016 zette hij een punt achter zijn relatie nadat hij naar eigen zeggen achteraf ontdekte dat hij niet de biologische vader is van de tweeling die hij samen met zijn destijdse vriendin verwelkomde. Eerder dit jaar zag hij ook al zijn volgende relatie stranden. Hopelijk heeft Mattie bij Kiki wél ware liefde gevonden.

Tags

MATTIE VALK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck