ZIEN: Dit is de nieuwe lover van Bridget Maasland

Door: Ditjes en Datjes
17-05-2021

Bridget Maasland is weer volop aan het daten. Dit vertelde zij eerder in haar podcast Bridget & Friends. Ook is inmiddels bekend welke man de gelukkige is!

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Instagrammer Fawry not Sawry had gelijk: Hij suggereerde dat ene Christian Henry de nieuwe vlam van Bridget zou zijn. Zondag deelde hij een foto van Christian en een screenshot dat hij reageerde onder een Instagram post van Bridget met een emoji met hartjesogen.

30

Het management van Bridget heeft bevestigd aan RTL Boulevard dat het inderdaad de net 30-jarige Christian is. Ook benadrukken zij te weten dat het tweetal nog aan het daten is en dat er nog geen sprake is van een relatie.

Toegeven

Ook Bridget haar Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella hebben haar door. Ze merken tijdens het maken van haar podcast dat ze enorm straalt en proberen te achterhalen waarom dat is. Uiteindelijk geeft Maasland toe: ,,Ik had een heel leuke date” zegt ze. ,,Wel meer dan een leuke date als ik zo naar je kijk!” antwoordt Justine. ,,Toch wel lekker dat je gewoon Nederlands kunt praten.” en duidt op haar vorige relatie toen ze een Duitse man datete. Ook is het niet, net zoals haar ex André Hazes, een bekende Nederlander.  “Nee, gekkie! Totáál onbekend. Ik had hem ook nog nooit gezien.” aldus een verliefde Bridget.

Meer DenD