ZIEN: DIT is de nieuwe vlam van Geraldine Kemper

Geraldine Kemper
Door: Eva Steins
04-03-2021

Er hangt liefde in de lucht bij Geraldine Kemper. De presentatrice is haar hart verloren aan een nieuwe vlam en laat trots zien om wie het gaat…

In Rooijakkers Over De Vloer vertelt Geraldine uitgebreid over haar liefdesleven. Geraldine had hiervoor ruim vijf jaar lang een relatie met Paul, maar de relatie strandde een jaar geleden. Niet lang erna werd Geraldine gelinkt aan een nieuwe vriendin, Sofia Maria. Ze deelde een foto waarop de twee samen in bed te zien waren. Toch schepte de presentatrice gaud duidelijkheid: de twee waren gewoon dikke vriendinnen.

‘Heel erg verliefd’

Aan Art Rooijakkers vertelt Geraldine dat zij hotel de botel is op haar nieuwe vriend.

,,Ja Art, ik ben echt heel erg verliefd”, onthult ze. ,,Ik vind het heel leuk om dit hardop te zeggen.”

Toch ging de start van haar nieuwe relatie gepaard met twijfels. ,,Ik werd op een gegeven moment gek op iemand en toen had ik ook nog pijn van mijn vorige relatie”, vervolgt Geraldine. ,,Dus ik dacht echt: huh, kan dit samen? Mag je nog steeds af en toe pijn hebben? Ik begon daar heel erg over te twijfelen.”

Verkering

Vol trots stelt Geraldine ons voor aan haar nieuwe vlam.

,,Hij heet Freek, uit Amsterdam”, vertelt de presentatrice. ,,Ik heb hem leren kennen via een vriend, toen het nog allemaal kon, toen je nog uitging. Dus rond maart ofzo. (…) Sinds juli hebben we een beetje verkering.”

Bekijk hieronder de foto van het verliefde stel:

Beeld: screenshot RTL

Meer DenD